Άρθρο του υποψήφιου Βουλευτή Χαλκιδικής, Γιώργου Βαγιωνά

Η Νέα Δημοκρατία δίνει μια μάχη. Σύσσωμοι μαχόμαστε για να πείσουμε και τον τελευταίο συμπολίτη μας, ακόμα και αυτούς που δεν μας ψήφισαν ποτέ. Βγαίνουμε στην κοινωνία, στους δρόμους, στις πλατείες και κάνουμε όλοι την ίδια διαπίστωση.

Οι συνθήκες έχουν ωριμάσει και η χώρα είναι έτοιμη για τη μεγάλη αλλαγή. Οι πολίτες πρέπει να προσέλθουν στις κάλπες και να επιλέξουν ποια Ελλάδα θέλουν: Την Ελλάδα των επιδομάτων, των κούφιων παλικαρισμών και της αναξιοκρατίας ή την Ελλάδα της σκληρής δουλειάς, της ανάπτυξης και της προόδου;

Το δίλημμα είναι τόσο απλό. Έχει έρθει η ώρα ν’αφήσουμε πίσω μας αγκυλώσεις δεκαετιών, να προχωρήσουμε σε ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις για να πάει η χώρα μπροστά. Η νέα εποχή θα ξεκινήσει με την ψήφο των πολιτών.

Η λαϊκή εντολή πρέπει να είναι σαφής και ξεκάθαρη. Η αυτοδυναμία της ΝΔ αποτελεί το κλειδί για να πάμε παρακάτω. Σταθερή κυβέρνηση σημαίνει ασφάλεια, εξωστρέφεια, επενδύσεις, ασφαλές φορολογικό περιβάλλον και νέες θέσεις εργασίας.

Δεν υπάρχει χρόνος για πειράματα. Το νοικοκύρεμα δεν παίρνει αναβολή και θα γίνει από αυτούς που ήταν, είναι και θα είναι εδώ στον τόπο μας.

Σε όλη τη διάρκεια του πολιτικού μου βίου πορευόμουν με γνώμονα το συμφέρον της Χαλκιδικής. Ξέρω τις ανάγκες της καλά και τα δυνατά της σημεία. Έκανα δύσκολες επιλογές όταν χρειάστηκε, δεν δίστασα ούτε στιγμή να συγκρουστώ όταν διαπίστωσα αδικίες εις βάρος της και ανέλαβα την ευθύνη.

Αυτό θέλω να συνεχίσω να κάνω, μέχρι να πάρει ο τόπος μας τη θέση που του αξίζει. Γι’αυτό, σας χρειάζομαι όλους και όλες δίπλα μου, συνοδοιπόρους.

Comments are closed.