*Άρθρο του Βουλευτή  στον «Τύπο» της Χαλκιδικής, ενόψει του Συνεδρίου της ΝΔ

Το 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας είναι γεγονός. Μετά από τρία χρόνια σκληρής δουλειάς, αυτές τις ημέρες θα μοιραστούμε με τους πολίτες το όνειρο που έχουμε για την Ελλάδα. Το δικό μας αφήγημα είναι θετικό, βασίζεται στο αύριο, κι όχι στην παρακμή και το χθες. Γιατί αφουγκραζόμαστε τους Έλληνες και ξέρουμε τί είναι αυτό που έχουν ανάγκη: Να γυρίσουμε σελίδα.

Η παροχολογία και οι τακτικισμοί δεν είναι αυτό που χρειάζεται η κοινωνία. Η αλήθεια είναι το μεγάλο ζητούμενο, ακόμα κι αν ο δρόμος προς αυτήν είναι δύσβατος. Δεν φτιάχνουν τη ζωή των πολιτών τα επιδόματα, αλλά η δημιουργία αυτών των συνθηκών που θα τους βοηθήσουν να μην τα χρειάζονται πια.

Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας δεν αφορά μόνο την Οικονομία και τους αριθμούς. Σαφέστατα, οι μειώσεις φόρων και η προσέλκυση επενδύσεων κατέχουν περίοπτη θέση. Ωστόσο, όλα τα προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία, όλες οι προκλήσεις από τις πιο μικρές έως και τις μεγαλύτερες, μας απασχολούν και εμάς, γι’αυτό επιχειρούμε να δώσουμε λύσεις και απαντήσεις.

Και τούτο διότι η οικονομική αναγέννηση της χώρας πρέπει να συνοδευτεί από βελτιωτικές αλλαγές στην καθημερινότητα του πολίτη, από το σπάσιμο των προκαταλήψεων και των ιδεοληψιών που ανήκουν στο παρελθόν.

Η ΝΔ ήταν πάντοτε παρούσα και μπροστάρισσα σε όλες τις κρίσιμες στιγμές για τη χώρα. Είναι η παράταξη που αποκατέστησε τη Δημοκρατία, αυτή που ενέταξε τη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Συνεχίζοντας, λοιπόν, αυτή τη μακρά παράδοση, θα αναλάβει και την ευθύνη να βγάλει τη χώρα από το τέλμα, από τα πέτρινα χρόνια.

Δηλώνουμε άπαντες παρόντες στο ραντεβού με την Ιστορία, αυτό που θα φέρει και πάλι το χαμόγελο και την ελπίδα στους Έλληνες.

Comments are closed.